Zomeracademie (Zomerfluit)


 _
 _
 _
Voor Fjes (12 jaar of groep 8)
 _
 _
 _
Datum 10 augustus 2017; 8.30 - 17.00
 _
 _
 _
Kosten € 70
 _
 _
 _
Locatie Landgoed Rhederoord, De Steeg, www.rhederoord.nl
Doelgroep
Ben je 12 jaar of ga je na de zomervakantie naar de middelbare school? Speel je met veel plezier fluit, kun je majeur toonladders tot en met twee kruizen en mollen over twee octaven uit je hoofd spelen, kun je jouw muziek van blad lezen en droom je stiekem al van de NTK? Kom dan een dag NTK sfeerproeven in de Zomeracademie!

Inhoud
Ben je 12 jaar of zit je in groep 8, dan ben je bijna toe aan de NTK. Wij geven 6 Fjes van deze leeftijd de kans om een dag van de Zomer-academie mee te maken alsof je al NTK-er bent. Zo kan je kijken of de volgende stap bij Neflac iets voor je is en heb je meteen een geweldige fluitdag!

Je moet wel vroeg opstaan als je deze dag mee wilt maken, want je moet er om 8.30 uur zijn (oef!). Om 8.45 uur begint het programma en doe je mee met de warming-up met alle deelnemers. Daarna heb je samen met de NTK een themales, een individuele les van de Neflac docenten Wieke Karsten of Jeroen Bron, je luncht met iedereen samen, 's middags luister je bij de NTK masterclass met Emily Beynon en is er tijd voor samenspel. Een NTK-er is deze dag je buddy om je wegwijs te maken en als vraagbaak.

Schrijf je in via het inschrijfformulier.

Na bevestiging van de inschrijving moet binnen 10 dagen het cursusgeld zijn betaald. Zie voor betalingsvoorwaarden en de annuleringsregeling de pagina algemene informatie en voorwaarden.