Zomeracademie (Zomerfluit)


 _
 _
 _
Voor Fjes  12 jaar of middelbare school
 _
 _
 _
Datum 26 juli 2018; 8.30 - 17.00 uur
 _
 _
 _
Deelnemers
6
 _
 _
 _
Kosten € 70
 _
 _
 _
Locatie Landgoed Rhederoord, Parkweg 19
6994 CM De Steeg, www.rhederoord.nl
Helaas gaat deze cursus niet door!

Doelgroep
Ben je 12 jaar of ga je na de zomervakantie naar de middelbare school? Speel je met veel plezier fluit, kun je majeur toonladders tot en met twee kruizen en mollen over twee octaven uit je hoofd spelen, kun je je muziek van blad lezen en droom je stiekem al van de NTK? Kom dan een dag NTK sfeerproeven in de Zomeracademie!

En kom ook naar een Zomerconcert, want wellicht sta jij volgend jaar al op het podium met je Neflac friends!

Inhoud Zomerfluit

Je moet wel vroeg opstaan als je deze dag mee wilt maken, want je moet er om 8.30 uur zijn (oef!). Om 8.45 uur begint het programma en doe je mee met de warming-up met alle deelnemers. Daarna heb je samen met de NTK een themales, een individuele les van de Neflac docenten Wieke Karsten of Jeroen Bron, je eet tussen de middag samen met alle anderen, 's middags luister je bij de NTK masterclass met Emily Beynon en is er tijd voor samenspel. Een NTK-er is deze dag je buddy om je wegwijs te maken en als vraagbaak.

Na bevestiging van de inschrijving dient binnen 10 dagen het cursusgeld te worden betaald. Dit bedrag dekt niet de werkelijke kosten. Dankzij donaties van Vrienden van Neflac/Stichtingen/bedrijven kunnen wij de deelnemers deze inspirerende ervaring bieden.  

Zie voor betalingsvoorwaarden en de annuleringsregeling de pagina algemene informatie en voorwaarden.