Zomerconcert 2018


Wat prachtig om jonge fluitisten te horen en te zien die zo veel genoegen scheppen in het gezamenlijk maken van muziek, met nuances, precisie en discipline. Gefeliciteerd.!!!!

Cecilia Oomes - voormalig fluitiste Koninklijk Concertgebouworkest

Ook dit jaar sluiten wij de Zomeracademie af met een zinderend concert in de Kleine Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam!

Een supergoed fluitorkest, bestaande uit jonge talenten uit binnen- en buitenland, en aangevoerd door de artistiek leider van Neflac en solofluitiste van het Koninklijk Concertgebouworkest Emily Beynon, neemt het publiek mee naar muziek van alle tijden en stijlen. Daarnaast zijn zij te horen in solo's en kleinere ensembles.

Zij hebben samen een intensieve week achter de rug met lessen, masterclasses, oefensessies met pianist, ensembles, technische clinics, fluitorkest en inspirerende workshops.

Gastsolist dit jaar is solotrombonist van het Koninklijk Concertgebouworkest Jörgen van Rijen.

Dirigent: Jeroen Bron (fluitist/Neflac docent)


                                                   


Dit jaar is de Zomeracademie een dag korter dan voorgaande jaren, waardoor het Openluchtconcert in Park Sonsbeek en het Avondconcert in De Steeg komen te vervallen. We sluiten de Zomeracademie dit jaar dus af met één knallend slotconcert:

 _
 _
 _
Datum

PrijsLocatie


Informatie
Zaterdag 28 juli 2018; 14.15 uur

Standaardtarief: €20
Kortingstarief*: €10,-
Kinderen tot 15 jaar gratis

Het Concertgebouw, Kleine Zaal, Concertgebouwplein 10, Amsterdam

Kaartverkoop: concertgebouw.nl

Fluitdocenten met leerlingen betalen CJP tarief, en voor de leerlingen tot 15 jaar is het gratis. Deze speciale kortingskaarten zijn te verkrijgen via reservering@neflac.nl
*Kortingstarief geldt voor CJP, Stadspas, 65+en
fluitdocenten met leerlingen