Zomeracademie YIP


 _
 _
 _
Voor Young International Professionals
 _
 _
 _
Datum zondag 22 – zaterdag 28 juli 2018
 _
 _
 _
Deelnemers 12
 _
 _
 _
Kosten € 750,-
 _
 _
 _
Locatie Landgoed Rhederoord, De Steeg, www.rhederoord.nl
Check here the blog from 2017

Doelgroep - Young International Professionals
(Bijna) klaar met je vakopleiding fluit aan het conservatorium of net gestart met je loopbaan als fluitist en niet ouder dan 30 jaar.

Inhoud
Samen met YIP-ers uit de hele wereld en 15 NTK-ers verblijf je een week op landgoed Rhederoord voor een intensieve en inspirerende zomercursus onder leiding van top docenten Emily Beynon, Wieke Karsten, Jeroen Bron en pianist Andrew West. Individuele lessen, masterclasses, oefensessies met pianist, ensembles, technische clinics, fluitorkest en inspirerende workshops. In het kader van het Jaar van het Cultureel Erfgoed, geeft Kate Clark een workshop over dit thema. Er is een workshop van Otto de Jong over 'Connecting with Music'. Er komt een workshop over podiumpresentatie, je ontdekt verschillende vormen van warming-up (o.a. yoga) en werkt aan je houding met Alexander techniek specialiste Maaike Aarts. Maandag- en donderdagavond heb je een avond vrij, donderdag is er een BBQ en wordt met een mooie wandeling de omgeving verkend voor wie zin heeft. Er is tijd om in ensembles te spelen en tussendoor heb je volop tijd om je collega fluitisten te leren kennen!

Het Slotconcert met fluitorkest, ensembles en solo’s in de kleine zaal van het Concertgebouw besluit de week! Met niemand minder dan de solotrombonist van het Koninklijk Concertgebouworkest Jörgen van Rijen als gastsolist!

Laat je inspireren en motiveren door een team van professionele docenten en door elkaar!
 
De prijs van €750 is inclusief alle overnachtingen, maaltijden, cursusgeld en vervoer tijdens de cursus.
Dit bedrag dekt niet de werkelijke kosten. Dankzij donaties van Vrienden van Neflac/Stichtingen/bedrijven kunnen wij de deelnemers deze onvergetelijke ervaring bieden.
Niet inbegrepen in de prijs: extra drankjes en alcoholische dranken, kosten heen- en terugreis.

Vanwege de opbouw van het programma en de bijzondere sfeer worden alleen cursisten toegelaten die de hele cursus kunnen bijwonen.

Inschrijvingen (compleet met opname) moeten 24 april 2018, 9.00 CET bij ons binnen zijn. Begin mei hoor je of je plek hebt gekregen in de Zomeracademie.

Na bevestiging van de inschrijving dient binnen 10 dagen het inschrijfgeld van € 75 te zijn voldaan. Dit bedrag dekt niet de werkelijke kosten. Dankzij donaties van Vrienden van Neflac/Stichtingen/bedrijven kunnen wij de deelnemers deze inspirerende ervaring bieden.  

Klik hier voor de betalingsvoorwaarden, annulering, algemene informatie en voorwaarden.
 
selectieprocedure