Zomeracademie NTK

 _
 _
 _
Voor Neflac Talent Klas
 _
 _
 _
Datum zondag 22 – zaterdag 28 juli 2018
 _
 _
 _
Deelnemers
Maximaal 15
 _
 _
 _
Kosten
€ 550
 _
 _
 _
Locatie Landgoed Rhederoord, Parkweg 19,
6994 CM De Steeg, www.rhederoord.nl
'Het was een geweldige week waarin ik veel geleerd heb van de docenten, workshopsleiders, en andere deelnemers, nieuwe mensen heb leren kennen en horen spelen, heel veel gelachen heb en fantastische concerten heb gegeven. Ik heb enorm genoten!

Check hier de blog van 2017
 
Doelgroep - Neflac Talent Klas
Ben je 13 t/m 18 jaar, speel je met veel plezier fluit en kun je goed van blad lezen? Speel je met gemak alle noten tot en met G3? Vind je het leuk om een week lang samen te leren, je onder te dompelen in fluit en muziek, en samen te spelen in ensembles en fluitorkest? Dan is de Neflac Zomeracademie iets voor jou!

Omdat sommige programma onderdelen samen zijn met de YIP is de Zomeracademie deels in het Nederlands, deels in het Engels.

Inhoud
Samen met 12 YIP-ers verblijf je een week op Landgoed Rhederoord voor een intensieve en inspirerende zomercursus onder leiding van top docenten Emily Beynon, Wieke Karsten, Jeroen Bron en pianist Andrew West.

Het programma bestaat uit individuele les (Wieke of Jeroen), masterclass (Emily), oefensessies met pianist (Andrew), ensembles, technische clinics, fluitorkest en inspirerende workshops.
In het kader van het Jaar van het Cultureel Erfgoed, geeft Kate Clark een workshop over dit thema. Er is een workshop van Otto de Jong over 'Connecting with Music'. Er komt een workshop over podiumpresentatie, je ontdekt verschillende vormen van warming-up (o.a. yoga) en werkt aan je houding met Alexander techniek specialiste Maaike Aarts. Maandag- en donderdagavond heb je een avond vrij, donderdag is er een BBQ en wordt met een mooie wandeling de omgeving verkend voor wie zin heeft. Er is tijd om in ensembles te spelen en tussendoor heb je volop tijd om je collega fluitisten te leren kennen!

Het Slotconcert met fluitorkest, ensembles en solo’s in de kleine zaal van het Concertgebouw besluit de week! We zijn vereerd met solotrombonist van het Koninklijk Concertgebouworkest Jörgen van Rijen als gastsolist!

Laat je inspireren en motiveren door een team van professionele docenten en door elkaar!
 
De prijs van €550 is inclusief alle overnachtingen, maaltijden, cursusgeld en vervoer tijdens de cursus.
Dit bedrag dekt niet de werkelijke kosten. Dankzij donaties van Vrienden van Neflac/Stichtingen/bedrijven kunnen wij de deelnemers deze inspirerende ervaring bieden.
Niet bij de prijs inbegrepen: extra drankjes en alcoholische dranken (alleen voor deelnemers van 18 jaar), kosten heen- en terugreis.

Aan de inschrijving is een verplichte Kennismakingsdag verbonden op zaterdag 2 juni in Huize Gaudeamus in Bilthoven, een muziekhuis dat bol staat van geschiedenis en vol zit met verhalen! Ontworpen door de zoon van Julius Röntgen, volledig in de stijl van de Amsterdamse School.
Bij meer dan 15 inschrijvingen vindt deze dag tevens de selectie voor de Zomeracademie plaats.

Na bevestiging van de inschrijving dient binnen 10 dagen het inschrijfgeld te zijn voldaan. Dit bedrag dekt niet de werkelijke kosten. Dankzij donaties van Vrienden van Neflac/Stichtingen/bedrijven kunnen wij de deelnemers deze inspirerende ervaring bieden.  

Zie voor betalingsvoorwaarden en de annuleringsregeling de pagina algemene informatie en voorwaarden.
 
selectieprocedure