Zomeracademie NTK

 _
 _
 _
Voor Neflac Talent Klas, 15 deelnemers
 _
 _
 _
Datum zondag 22 – zaterdag 28 juli 2018
 _
 _
 _
Kosten
€ 550
 _
 _
 _
Locatie Landgoed Rhederoord, De Steeg, www.rhederoord.nl
'Het was een geweldige week waarin ik veel geleerd heb van de docenten, workshopsleiders en andere deelnemers, nieuwe mensen heb leren kennen en horen spelen, heel veel gelachen heb en fantastische concerten heb gegeven. Ik heb enorm genoten!' - NTKer Zomeracademie 2016
 
Doelgroep - Neflac Talent Klas
Ben je tussen 13 en 18 jaar, speel je met veel plezier fluit en kun je goed van blad lezen? Speel je met gemak alle noten tot en met G3? Vind je het leuk om een week lang samen te leren, je onder te dompelen in fluit en muziek, en samen te spelen in ensembles en fluitorkest? Dan is de Neflac Zomeracademie iets voor jou!

Omdat sommige programma onderdelen samen zijn met de YIP is de Zomeracademie deels in het Nederlands, deels in het Engels.

Inhoud
Samen met 12 YIP-ers verblijf je een week op het supermooie Landgoed Rhederoord voor een intensieve en inspirerende zomercursus onder leiding van top docenten Emily Beynon, Wieke Karsten, Jeroen Bron en pianist Andrew West.

Het programma bestaat uit individuele les (Wieke of Jeroen), masterclass (Emily), oefensessies met pianist (Andrew), ensembles, technische clinics, fluitorkest en inspirerende workshops zoals podiumpresentatie (sopraan Roberta Alexander), extended techniques (fluitist Gareth McLearnon) en ritme (percussionist Glenn Liebaut).  Je ontdekt verschillende vormen van warming-up (o.a. yoga en chi gung) en werkt aan je houding met Alexander techniek specialiste Maaike Aarts. Donderdagavond heb je een avond vrij, is er een BBQ en wordt met een mooie wandeling de omgeving verkend voor wie zin heeft.

Drie concerten met fluitorkest, ensembles en solo’s besluiten de week, met het Slotconcert in de kleine zaal van het Concertgebouw!
Dit jaar 2 pianisten als gastsolist: 'onze' Andrew West en Mekhitar Ghazaryan. Naast dat Mkhitar met zijn 22 jaar al prachtig piano speelt, heeft hij een boeiend verhaal over wat muziek voor hem betekent dat hij met ons zal delen.

Laat je inspireren en motiveren door een team van professionele docenten en door elkaar!
 
De prijs is inclusief alle overnachtingen, maaltijden, cursusgeld en vervoer tijdens de cursus.
Exclusief extra drankjes en alle alcoholische dranken (alleen voor deelnemers van 18 jaar).
 
Aan de inschrijving is een verplichte Kennismakingsdag gekoppeld op zaterdag 13 mei in het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum. Bij meer dan 15 inschrijvingen vindt deze dag tevens de selectie voor de Zomeracademie plaats.

Vul hier het inschrijfformulier in om je in te schrijven voor de Kennismakingsdag en Zomeracademie.

Na bevestiging van de inschrijving moet binnen 10 dagen het cursusgeld zijn betaald. Zie voor betalingsvoorwaarden en de annuleringsregeling de pagina algemene informatie en voorwaarden.
 
selectieprocedure