Winteracademie


 _
 _
 _
Voor Fjes (9 t/m 12 jaar) en hun fluitdocent
 _
 _
 _
Datum 3 febr 2018    14.00 - 17.00 uur
 _
 _
 _
Kosten € 30 (ook voor fluitdocent)
 _
 _
 _
Locatie Akoesticum - Ede www.akoesticum.nl

Hallo juf, het was de eerste keer voor mij maar ik heb het geweldig gevonden!!!!!!!!!!!!!!!!!!! en ik kom graag nog eens terug.
 
Fje - Winteracademie 2016


Bekijk hier een stukje van de Fjes workshop in de Winteracademie en krijg meteen een idee van de cursussen voor de oudere doelgroepen.

Doelgroep
Speel je nog niet zo lang fluit en vind je het gewoon heel erg leuk? Doe dan mee bij de Fjes in de Neflac Winteracademie!
Het programma voor Fjes is laagdrempelig, maar ook uitdagend genoeg voor kinderen die al wat langer fluit spelen. Leeftijd 9 t/m 12 jaar.

Inhoud
Bij de Winteracademie worden onder leiding van Debby Korfmacher, geassisteerd door Chantal Brunt, muzikale kennis en vaardigheden ontwikkeld langs de weg van creative music making.  Creatief leren en het maken van nieuwe muziek met een groep staan deze middag centraal. Kom maar op met je ideeën, geluiden en kleine liedjes, want zij zijn het startpunt van samen iets maken. Spelen, experimenteren, improviseren, ...en van “niets” “iets” maken. Het samen maken is daarbij belangrijker dan het eindresultaat. Naast fluitspelen wordt er gezongen, geklapt en gestampt. En aan het eind wordt hetgeen is gemaakt gepresenteerd aan de ouders. Daarnaast ga je luisteren bij de ouderen om al een idee te geven over de volgende leeftijdsgroep. Niet zelden horen wij daarna: dat wil ik ook!

Fluitdocenten
Wil je als fluitdocent van je deelnemende Fje inspiratie en input  voor je eigen lespraktijk, dan ben je ook van harte welkom om deze middag mee te doen. Je betaalt dezelfde prijs als de deelnemers, te weten € 30. Aanmelden kan via het formulier. Zet achter je naam "(docent)". Er is plek voor maximaal 4 fluitdocenten.

Inschrijven kan hier!

Na bevestiging van de inschrijving moet binnen 10 dagen het cursusgeld zijn betaald. Zie voor betalingsvoorwaarden en de annuleringsregeling de pagina algemene informatie en voorwaarden.