Samenspel & Samenspraak

 _
 _
 _
Voor Fluitdocenten (max 12 deelnemers)
 _
 _
 _
Datum zaterdag 26 mei 2018
 _
 _
 _
Tijd 10.00 - 16.00 uur
 _
 _
 _
Kosten € 50
 _
 _
 _
Locatie Huize Gaudeamus, Gerard Doulaan 21, 3723 GW Bilthoven
Doelgroep
Of je nu nieuw in het vak bent of al jarenlang les geeft maakt niet uit. Hoewel natuurlijk alle actieve fluitdocenten van harte welkom zijn, moedigen we de fluitdocent die graag met leerlingen, amateurs en/of collega’s ensemblespel wil op- en uitbouwen, en nieuwsgierig is naar uitwisseling met collega’s, zeker aan om te komen!

Inhoud
Evenals in 2017 heeft Emily ook deze keer weer een repertoire uitgezocht dat samen een kant-en-klaar programma vormt voor een concert van een uur. Van eenvoudig voor de beginners t/m moeilijk voor de gevorderde fluitist. Er wordt ruim tijd besteed aan het doorspelen van het repertoire, zodat het helder is hoe alles gespeeld kan worden en waar de valkuilen zitten. Daarnaast is er deze dag tijd ingeruimd voor uitwisseling tussen de deelnemende fluitdocenten over thema’s die iedereen die lesgeeft bezighouden. Mocht je een thema willen inbrengen: laat het ons weten!

Na afloop van de Lente-academie kun je, tegen een kleine betaling, met je collega's nog van gedachte wisselen tijdens een etentje ter plekke.

Samenspel & Samenspraak vindt dit jaar plaats in het bijzondere Huize Gaudeamus. Een muziekhuis dat bol staat van geschiedenis en vol zit met verhalen! Ontworpen door de zoon van Julius Röntgen, volledig in de stijl van de Amsterdamse School.


Voor de Fjes (9 t/m 12 jaar) vindt op deze dag op dezelfde locatie de Lente-academie plaats. Klik hier voor meer informatie.


EXTRA - Meet the parents - 16.00 tot 17.00 uur
Hoe kan je als ouders je kind goed begeleiden bij het fluitspelen (of ander instrument) zodat hij/zij er plezier in houdt en het beste uit zichzelf kan halen?
Over dat onderwerp gaan wij met ouders in gesprek onder leiding van Wieke Karsten, ervaren fluitdocente en gespecialiseerd in effectief studeren, en Emily Beynon. Zowel Wieke als Emily putten natuurlijk ook uit eigen ervaring. Dus ben je als ouders in voor tips over het ondersteunen en stimuleren van je kind? Kom naar dit informele forum!
Meld je aan via info@neflac.nl met je naam, woonplaats en je mobiele nummer. Deelname is gratis. Klik hier voor meer informatie.


Schrijf je hier in voor Samenspel & Samenspraak.


Na bevestiging van de inschrijving moet binnen 10 dagen het cursusgeld zijn betaald. Zie voor betalingsvoorwaarden en de annuleringsregeling de pagina algemene informatie en voorwaarden.

Voor Samenspel & Samenspraak geldt: plaatsing op volgorde van inschrijven, dus vol = vol.