Neflac Talent Klas (NTK)Een hele leuke week! Heel veel geleerd, een hele gezellige groep. Een week muziek.. wie wil dat nou niet?


Iedereen heeft talent en het is de kunst om je talenten zo goed mogelijk tot bloei te laten komen. Daarom hebben wij de Neflac Talent Klas voor jongeren die zin hebben om, naast de eigen fluitlessen, iets verder te kijken en dit samen te doen met leeftijdsgenoten die daar net zoveel plezier in hebben. Het gaat bij ons dus niet om het absolute niveau, maar of jij zin hebt om pittig aan de gang te gaan met muziek maken en fluitspelen.


Criteria
. Nederlands spreken
. leeftijd ± 13 t/m 18 jaar. 

Het jaarprogramma van Neflac is een prima aanvulling op je wekelijkse fluitlessen. De ontmoeting met  leeftijdsgenoten en lessen van andere docenten geeft je een frisse blik om je verder te ontwikkelen bij je eigen fluitdocent.  Meedoen met de NTK geeft je nieuwe inspiratie, indrukken, inzichten en... nieuwe vriendschappen!

De Winteracademie en de Turbo-academie zijn een goede instap in de NTK. Een dag lekker meedoen en kijken of Neflac iets voor je is. Maar natuurlijk mag je ook meteen inschrijven voor de Zomeracademie!


Het leukste vond ik de sfeer en de passie voor muziek maken en fluiten. Het minst leuke het vroege opstaan.


Het Vlog van de Zomeracademie 2018 geeft een indruk van de NTK. Hieronder vlog 36, een stukje les van Wieke