Kennismakingsdag

 _
 _
 _
Voor Neflac Talent Klas (NTK), 13 t/m 18 jaar
 _
 _
 _
Datum zaterdag 2 juni 2018
 _
 _
 _
Tijd 13.30 - 18.00 uur
 _
 _
 _
Kosten € 40
 _
 _
 _
Locatie   
Huize Gaudeamus, Gerard Doulaan 21, 3723 GW Bilthoven
Ter voorbereiding op de Zomeracademie organiseert Neflac een Kennismakingsdag voor NTK. Een leuk en leerzaam programma, dat natuurlijk begint met een ‘wie is wie’. Daarna een warming-up zonder en met fluit.
Het grootste deel van de dag wordt besteed aan voorspelen door de deelnemers en samenspelen in fluitorkest. Tot besluit een korte uitvoering voor de ouders aan het eind van de middag.
Neflac Docenten Emily Beynon, Wieke Karsten en Jeroen Bron begeleiden deze dag.

De Kennismakingsdag vindt dit jaar plaats in het bijzondere Huize Gaudeamus. Een muziekhuis dat bol staat van geschiedenis en vol zit met verhalen! Ontworpen door de zoon van Julius Röntgen, volledig in de stijl van de Amsterdamse School.

Alle fluitisten die hebben ingeschreven voor de Zomeracademie in de NTK worden automatisch uitgenodigd voor de Kennismakingsdag.
Bij meer dan 15 inschrijvingen vindt op deze dag tevens de selectie voor de Zomeracademie plaats.

Na bevestiging van de inschrijving dient binnen 10 dagen het cursusgeld te zijn voldaan. Dit bedrag dekt niet de werkelijke kosten. Dankzij donaties van Vrienden van Neflac/Stichtingen/bedrijven kunnen wij de deelnemers deze inspirerende ervaring bieden.  

Zie voor betalingsvoorwaarden en de annuleringsregeling de pagina algemene informatie en voorwaarden.