Winteracademie: Fluit en luister


 _
 _
 _
Voor Fjes en hun fluitdocent
 _
 _
 _
Datum zaterdag 3 februari 2018 van 14.00 - 17.00 uur
 _
 _
 _
Kosten € 30 (ook voor fluitdocent)
 _
 _
 _
Locatie Akoesticum, Ede, www.akoesticum.nl

'Onze dochter kwam heel enthousiast thuis. Voor haar juf en haar voor herhaling vatbaar zeiden ze tegen elkaar, toen ik haar kwam ophalen. Ze heeft vooral verteld over het apparaatje waarmee geluiden werden opgenomen en waar doorheen gespeeld moest worden, het ritmedansje en het liedje. Ze sprak over aardige docenten en aardige kinderen.'
- Fjes ouder Winteracademie 2016

Doelgroep
Ben je tussen 9 en 12 jaar oud, speel je nog niet zo lang fluit en vind je het heel erg leuk? Kun je al aardig noten lezen tot en met D3 maar heb je af en toe nog moeite met bepaalde grepen? Ben je gek op muziek maar vind je van blad spelen soms nog wel lastig? Dan voel je je zeker thuis bij de Fjes!
 
Ben je 11 of 12 jaar en zit je in groep 8 of al op de middelbare school? Kun je majeur toonladders tot en met drie kruizen en mollen over twee octaven uit je hoofd spelen, speel je jouw nieuwe stukken goed van blad en heb je al minstens 1 keer een Fjes middag gedaan? Neem dan contact met Emily Beynon op via info@neflac.nl om te bespreken of Fjes nog geschikt is voor jou of dat je misschien al met NTK kunt meedoen.

Inhoud
Een andere manier van fluitspelen: fluit-speels! Onder leiding van fluitdocente Maaike van der Linde en violiste Geerte de Koe is er aandacht voor improvisatie, samen nieuwe liedjes maken, ritme, spelen en luisteren bij de oudere fluitisten. (NTK met Wieke Karsten en Jeroen Bron, en YIP met Emily Beynon).

Maaike en Geerte zijn opgeleid aan de Guildhall School of Music in London en Maaike speelt fluit bij The Kyteman Orchestra en het Berlijnse ensemble Stargaze. Daarnaast leiden zij veelvuldig creatieve muziekworkshops zoals fluit-speels!

Wil je als fluitdocent van je deelnemende Fje erbij zijn om eens te zien hoe Maaike en Geerte werken en om dingen op te steken voor je eigen lespraktijk, dan ben je van harte welkom. Je betaalt dezelfde prijs als de deelnemers, te weten € 25. Aanmelden kan via het formulier. Zet achter je naam "(docent)". Er is plek voor maximaal 4 fluitdocenten. De docentengroep is vol. Je kunt je alleen nog opgeven voor de wachtlijst.

Inschrijven kan binnenkort hier

Na bevestiging van de inschrijving moet binnen 10 dagen het cursusgeld zijn betaald. Zie voor betalingsvoorwaarden en de annuleringsregeling de pagina algemene informatie en voorwaarden.