Samenspel & Samenspraak

 _
 _
 _
Voor Fluitdocenten (max 20 deelnemers)
 _
 _
 _
Datum zaterdag 26 mei 2018, 10 - 16 uur
 _
 _
 _
Tijd 10.00 - 16.00 uur
 _
 _
 _
Kosten € 50
 _
 _
 _
Locatie nog niet bekend
Doelgroep
Of je nu nieuw in het vak bent of al jarenlang les geeft maakt niet uit. Alle fluitdocenten zijn deze dag van harte welkom! Wij richten ons op de fluitdocent die enthousiast is om met leerlingen, amateurs en/of collega’s samenspel mogelijkheden wil op- en uitbouwen en nieuwsgierig is naar de ervaringen van collega’s.

Inhoud
Evenals vorig jaar heeft Emily repertoire uitgezocht dat samen een kant-en-klaar programma vormt voor een concert van een uur. Van eenvoudig voor de beginners t/m moeilijk voor de gevorderde fluitist. Er wordt ruim tijd besteed aan het doorspelen van het repertoire, zodat het helder is hoe alles gespeeld kan worden en waar de valkuilen zitten. Daarnaast is er deze dag tijd ingeruimd voor uitwisseling tussen de deelnemende fluitdocenten over thema’s die iedereen die lesgeeft bezighouden. Mocht je een thema willen inbrengen: laat het ons weten!


Voor de Fjes (9 - 12 jaar) vindt op deze dag op dezelfde locatie de lente-academie plaats. Klik hier voor meer informatie.


Meet the parents - 16.00 tot 17.00 uur
Hoe kan je als ouders je kind goed begeleiden bij het fluitspelen (of ander instrument) zodat hij/zij er plezier in houdt en het beste uit zichzelf kan halen?
Over dat onderwerp gaan wij graag met ouders in gesprek onder leiding van Wieke Karsten, ervaren fluitdocente en gespecialiseerd in effectief studeren, en Emily Beynon. Zowel Wieke als Emily putten natuurlijk ook uit eigen ervaring. Dus in voor tips over het ondersteunen en stimuleren van je kind? Kom naar dit informele forum!
Meld je aan via info@neflac.nl met je naam, woonplaats en je mobiele nummer.

Plaatsing op volgorde van inschrijven, dus vol = vol.

Na bevestiging van de inschrijving moet binnen 10 dagen het cursusgeld zijn betaald. Zie voor betalingsvoorwaarden en de annuleringsregeling de pagina algemene informatie en voorwaarden.