Jonge fluitisten hebben uw steun nodig!

Er zijn verschillende manieren waarop u het werk van de Nederlandse Fluit Academie mede mogelijk maakt. De meest voor de hand liggende: kom naar onze concerten!

Neflac werkt zonder overhead. Alle donaties komen rechtstreeks ten goede aan de fluitisten.

Onze supporters houden we op de hoogte via onze nieuwsbrieven. Om u een idee van de inhoud te geven, klik op de volgende link: nieuwsbrief april 2018


Neflac heeft de ANBI status, dus uw donaties zijn aftrekbaar van de belasting. Nog voordeliger schenken doet u met een periodieke gift! Voordeel voor u en voor ons, want u krijgt een deel van uw geld terug van de belasting met de Geefwet en Neflac heeft voor langere tijd inkomsten.


DONEER


De opties zijn hieronder toegelicht.

Vriend
Word (Super)Vriend van Neflac en de fluitisten zijn u eeuwig dankbaar! Vrienden

  • ontvangen tijdig de concert agenda
  • krijgen een kaartje voor het Zomerconcert

Vrienden betalen jaarlijkse minimaal € 50, SuperVrienden minimaal       € 100. Stuur een e-mail met uw naam en adres naar info@neflac.nl en wij nemen contact met u op.

donateur

Met een eenmalige donatie zijn wij ook super blij! De hoogte van het bedrag laten we graag aan uw generositeit over. Met een donatie vanaf €50,- per jaar, krijgt u dezelfde voordelen als vrienden.

Nederlandse Fluit Academie, Leersum
Rekeningnr. NL86 TRIO 07868953 73
o.v.v. van uw naam

Klik op onderstaande knop voor betalingen via Paypal.


periodieke gift

Denkt u erover om Neflac voor langere tijd te steunen? Dan is het voor u én voor ons het voordeligste als u dit via een periodieke schenking doet. U kunt kiezen of u de gift via de notaris wilt vastleggen of via een schriftelijke overeenkomst. Met een periodieke schenking mag u uw schenking jaarlijks als aftrekpost opvoeren bij uw aangifte inkomstenbelasting. Daarnaast geeft u ons zekerheid voor de toekomst. Meer informatie over uw periodieke gift.


bedrijven
Als talentontwikkeling, ambitie, kwaliteit, motivatie, inspiratie of cultuur woorden zijn die u herkent, dan passen uw bedrijf en Neflac uitstekend bij elkaar.
Deze bedrijven zijn u al voor gegaan.

fondsen en stichtingen
In Nederland zijn er gelukkig veel fondsen en stichtingen die de culturele sector en de ontwikkeling van jong talent en jonge musici een warm hart toedragen.
Deze fondsen/stichtingen ondersteunen Neflac.

serviceclubs
Via Neflac kunnen Serviceclubs hun maatschappelijke missie in praktijk te brengen.
Deze serviceclubs deden dit al. Wie volgt?
 De Belastingdienst heeft Neflac aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) met nummer 820346640 en culturele instelling. Uw donaties zijn aftrekbaar van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.