Neflac Nieuws
- 8 april de gloednieuwe Neflac Lente-Academie voor fluitdocenten en Fjes

- 6- 13 augustus de Zomeracademie voor NTK, YIP en Fjes (10 augustus)

- Foto's van de voorjaarsconcerten van het Neflac Ensemble!

  • Neflac ZOMERACADEMIE...nu inschrijven!!
    Een spannend en super afwisselend programma waar technische en muzikale ontwikkeling volop aan bod komen, en ruimte is voor onderwerpen die wel belangrijk zijn voor muziek maken, maar niet direct met fluit te maken hebben. En na de Zomeracademie heb je geheid nieuwe vrienden!

  • NIEUW De Neflac Lente-academie op 8 april voor fluitdocenten, Fjes en ouders!
    Fluitdocenten: van 10 - 16 uur een samenspel & samenspraak dag. Net als vorig jaar repertoire instuderen, maar nu veel meer tijd voor uitwisseling rond thema's die voor docenten van belang zijn.                                                                                                             Fjes: van 14 - 17 uur een super fluitmiddag onder leiding van de ervaren fluitdocente Francien Post. Werken aan je techniek en samenspelen.                                              Ouders: van 16 - 17 uur een workshop voor ouders over hoe je je kind goed begeleidt met fluitspelen en met name thuis oefenen.
DONEER

 

aanmelden nieuwsbrief
follow us    


Czardas en Slavonic Dance in Neflac Flute Series!
Nieuw in Neflac Flute Series: de Czardas van Monti en de Slavische dans van Dvorac. Klik hier om  te bestellen!


Neflac Ensemble
In het voorjaar staan er weer 3 prachtige concerten op het programma. Kom naar Beverwijk of Maarn! Kijk hier naar de agenda.Support Neflac
Vriendschap is onbetaalbaar. Steun jonge fluitisten, word vriend of donateur van Neflac.