Lente-academie


 _
 _
 _
Voor Fjes (9 - 12 jaar), max 15 deelnemers
 _
 _
 _
Datum zaterdag 26 mei 2018, 14 - 17 uur
 _
 _
 _
Kosten € 30
 _
 _
 _
Locatie nog niet bekend

Doelgroep
Ben je tussen 9 en 12 jaar oud, speel je nog niet zo lang fluit en vind je het heel erg leuk? Kun je al aardig noten lezen tot en met D3 maar heb je af en toe nog moeite met bepaalde grepen? Ben je gek op muziek maar vind je van blad spelen soms nog wel lastig? Dan voel je je zeker thuis bij de Fjes!
 
Inhoud
De Lente-academie: een nieuwe Fjes middag! Docente Francien Post is een ervaren fluitiste. Zij geeft regelmatig concerten in Amersfoort en omstreken. Daarnaast geeft zij al lang en met veel plezier fluitles en heeft zij een bloeiende privé praktijk. Bij Neflac hebben wij regelmatig leerlingen van Francien, zowel bij de Fjes als bij de NTK, en diverse leerlingen van haar spelen mee in het Neflac Ensemble.
Onder leiding van Francien werk je deze middag aan je fluitspel en je techniek en gaan jullie natuurlijk samenspelen!Meet the parents - 16.00 tot 17.00 uur

Hoe kan je als ouders je kind goed begeleiden bij het fluitspelen zodat hij/zij er plezier in houdt en het beste uit zichzelf kan halen?
Over dat onderwerp gaan wij graag met ouders in gesprek onder leiding van Wieke Karsten, ervaren fluitdocente en gespecialiseerd in effectief studeren, en Emily Beynon. Zowel Wieke als Emily putten natuurlijk ook uit eigen ervaring. Dus in voor tips over het ondersteunen en stimuleren van je kind? Kom naar dit informele forum!
Meld je aan via info@neflac.nl met je naam, woonplaats en je mobiele nummer.


Voor docenten wordt er op dezelfde dag en dezelfde locatie 'Samenspel & Samenspraak georganiseerd. Klik hier voor meer informatie.

Schrijf je hier in voor de lente-academie!

Na bevestiging van de inschrijving moet binnen 10 dagen het cursusgeld zijn betaald. Zie voor betalingsvoorwaarden en de annuleringsregeling de pagina algemene informatie en voorwaarden.