Ensembles


LET OP!! deze pagina linkt door naar de ensemble informatie pagina.In mijn middelbare schooltijd was mijn fluitdocente een soort muzikale ‘moeder’ voor mij. We hadden heel veel plezier tijdens de lessen en ze was een super docent. De reden dat ik fluit ben blijven spelen, was deels vanwege haar maar meer nog door de geweldige mogelijkheden om samen te spelen die ik naast mijn wekelijkse fluitles had. – Emily Beynon

Neflac wil het samenspelen in fluitensembles en -orkesten stimuleren en het plezier daarin laten zien en horen. Hiermee ook een cultuur van fluitorkesten en -ensembles in Nederland creëren, waarin samenspelen de motivatie geeft en luisteren de inspiratie.

Sinds 2011 heeft Neflac haar eigen Neflac Ensemble met 9 getalenteerde (internationale) fluitisten tussen 15 en 30 jaar, een selectie uit de fluitisten die in de loop der jaren hebben deelgenomen aan Neflac cursussen. Waar mogelijk spelen Neflac's artistiek leider Emily Beynon en Neflac docent Wieke Karsten mee. Het Ensemble staat onder leiding van Neflac docent Jeroen Bron.
Meer informatie over het Neflac Ensemble en concerten.

Het gloednieuwe fluitsextet, 6Sense, bestaat uit jonge talentvolle professionals die ieder afzonderlijk beschikken over unieke karakters en artistieke kwaliteiten. Samengevoegd ontstaat er een dynamisch muzikaal ensemble. 6Sense is geïnitieerd door Neflac en wordt gecoacht door Emily.
Meer informatie over 6Sense en concerten