Winteracademie

 _
 _
 _
Voor Neflac Talent Klas (NTK)
 _
 _
 _
Datum binnenkort meer info; 9.30 - 18.00 uur (ontvangst 9.15 uur)
 _
 _
 _
Deelnemers
12 per dag
 _
 _
 _
Kosten € 70  (incl. lunch)
 _
 _
 _
Locatie Akoesticum Ede, www.akoesticum.nl

'De winteracademie was weer fantastisch! De sfeer in de groep en het contact met de anderen was leuk. Ik heb voornamelijk geleerd hoe ik de puls van een stuk beter kan aanvoelen. Het allerleukst vond ik toch het fluitorkest. Het is geweldig om met zoveel enthousiastelingen samen muziek te maken.’ - NTKer Winteracademie 2016
 
Doelgroep - fluitleerlingen van 13 t/m 18 jaar
Wil je werken aan verschillende aspecten van je fluitspel en houd je van samenspel in ensemble en fluitorkest met leeftijdsgenoten van jouw niveau? Kan je de majeur toonladders tot en met drie kruizen en mollen over twee octaven spelen en speel je nieuwe stukken redelijk makkelijk van blad? Kom dan naar de Neflac Winteracademie!

De cursusdag is in het Nederlands. Er wordt ook geluisterd bij de YIP waar de lessen in het Engels zijn.

Inhoud

Het programma bestaat uit een kennismaking, warming-up zonder en met fluit, les bij Wieke Karsten of Jeroen Bron, themalessen, fluitorkest, fluitensemble een workshop en luisteren bij de YIP-ers (Young International Professionals). Zij komen uit de hele wereld en zijn in Ede voor lessen bij hun weekend ‘Auditietraining voor orkestproefspel’. 

Voor je les bij Wieke en Jeroen kies je met je eigen fluitdocent een stuk uit waar je in je les aan wil werken. Wil je eens snuffelen in een schat aan repertoire voor jou? Klik dan hier.

Je gaat aan het eind van de middag naar huis met nieuwe inzichten over je eigen fluitspel en een adresboek met nieuwe vrienden en enthousiaste fluitisten zoals jij!

Lees hier het verslag van de Winteracademie van 2018!

Inschrijven kan hier na de Turbo-academie.

Plaatsing op volgorde van inschrijven, dus vol = vol.

Na bevestiging van de inschrijving moet binnen 10 dagen het cursusgeld zijn betaald. Dit bedrag dekt niet de werkelijke kosten. Dankzij donaties van Vrienden van Neflac/Stichtingen/bedrijven kunnen wij de deelnemers deze inspirerende ervaring bieden.  

Zie voor betalingsvoorwaarden en de annuleringsregeling de pagina algemene informatie en voorwaarden.